Tipsa oss!

Tipsa oss om något som du anser att alla borde få se!

Omega låter dig köpa James Bonds klocka

SE_Seamaster300_Spectre_ambiance1_1600x900

James bond är en kille som gillar prylar av kvalité, oavsett om han blir beskjuten eller hoppar från höga berg. Det verkar som att han är ganska nöjd med Omega som sin leverantör av tåliga och stilfulla klockor. Liksom de senaste 20 åren så kommer han inför nya filmen Spectre bära en Omega, denna gången retromodellen Seamaster 300. Klockan är en homage till den första Seamster som kom 1957 och var redan då både tålig och snygg.

Den nya upplagan har ett urverk med så kallad Co-Axial Chonometer 8400, vilket gör den pålitlig och uthållig. Bland annat klarar den av magnetstrålning upp till 15.000 Gaus. Enligt herrarna i butiken ska den inte kräva service innan 10 års användning – imponerande. Den är också utrustad med keramisk ring, vilket gör den reptålig och hållbar gällande färg och finish, däremot kan den spricka mot hårda ytor (!).

För er som vill vara extra unika är det Seamster 300 ”Spectre” Limited Editon som gäller. Präglad av 007-loggan på baksidan, ett grå-svart Natoband och en boett i stål. Denna kommer säljas i 7007 exemplar, vilket troligtvis går åt ganska fort.

Vad ser ni fram emot mest, filmen eller klockan?

james bond

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Källa: Omega