Tipsa oss!

Tipsa oss om något som du anser att alla borde få se!

Ny trailer för The Big Short Skådiseliten tar sig an storbankerna

bigshort-gosling-phone-bathroom-700x356

Adam McKay är regissören bakom Anchorman: The legend of Ron Burgundy och Step Brothers. Nu tar han sig an en lite mer seriös genre och i storstilad manér.

The Big Short släpps i vinter och bygger på boken med samma namn. I rollistan ser vi hela Hollywoodeliten: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling och Brad Pitt som tillsammans tar sig an storbankerna under finanskrisen. Den nya trailen släpptes precis och den ser ni här nedan:

 

The Big Short är däremot inte helt befriad från komedi. Recensenterna menar att den i vissa passager är klart mer urflippad än Step Brothers. Historien bygger på en sann berättelse, därför har skämten en ett helt annat djup och allvar, vilket tenderar att dra i våra smilband lite extra.

Filmen har fått enastående recensioner redan och vi väntar spänt på att få se den själva. Även om det kommer göra oss uppmärksamma på den skrämmande sanningen bakom korrupta banksystem och staten som tillåter det att hända. Premiär: 23e december. Dagen innan julafton, lite udda?

 

Källa: