Tipsa oss!

Tipsa oss om något som du anser att alla borde få se!

Fotbollsspelare får inte längre köra Lamborghini

lamborghini-huracan-700x368

Fotbollsspelare syns ofta köra runt i lyxiga sportbilar. Ibland räcker inte ens garaget till, därför prenumererar bland annat Gareth Bale på en tjänst som ger honom tillgång till en sportbil var i världen han än befinner sig. Nu ska det däremot bli stopp på lyxåkandet på order av hans klubb Real Madrid. Inte för att det skadar klubbens image på något sätt, utan för att det skadar hans ben.

Gareth har förföljts av en rad lårskador det senaste och Real Madrid anser sig hittat källan till problemet – Lamborghini. Sportbilar visar sig slita på förarens ben så pass mycket att det kan leda till skador, det beror bland annat på att de är så låga och krångla att ta sig i och ur. Lamborghini är den i särklass skadligaste. Gareth Bale har därför snuvats på bilprenumerationen och beordras hålla sig borta från sportbilarna så länge han spelar proffsboll.

Lamborghini har bett vår egen Zlatan att agera ambassadör åt bilmärket, något som plötsligt känns väldigt avlägset.